BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

Joves de Mislata parlen de polítiques de Joventut

Valencia Noticias | Redacción.- El Consell de la Joventut de Mislata, va organitzar el dimecres 29 d´abril un debat jove sobre polítiques de joventut amb totes les forces polítiques per a conèixer quines seran les seues propostes en matèria de polítiques de joventut al Centre Jove del Mercat, amb L’objectiu de fomentar la reflexió sobre els temes que ens afecten als joves.

_MG_1215

Vam comptar amb la presència de totes les agrupacions polítiques del municipi, David Gamarra de Canviem Mislata, Javier Gil de Compromís per Mislata, Vicenta Agudo de Els Verdes, Carles Muñoz de Coalició Junts, Carmen Sepúlveda de Esquerra Unida, Ximo Moreno de PSOE, Rafael Martí de UPyD, Jaime López de PP i Chema González de Ciudadanos.

_MG_1219

El debat va començar amb dos qüestions proposades pel president del Consell David Latorre García, la primera en torn al paper que tenen les polítiques de joventut a cada partit, i la segona sobre mesures concretes contemplades als programes electorals. En general es va parlar de la necessitat d’un pla d’ocupació i formació, ferramentes per a l´accés a la habitatge, promoció de la participació ciutadana i de l’associacionisme.

_MG_1239

Després es van fer dos rondes de preguntes, on el joves van poder preguntar sobre les seues inquietuds als representants de cada partit polític, preguntes com el pla d’ocupació, la possibilitat de crear espais per a grups de música i associacions, les partides pressupostaries per a les associacions juvenils i per últim la importància del Consell de local de la Joventut de Mislata.

_MG_1246

A l’hora d’exercir el dret al vot s’ha de fer d’acord amb les conviccions de cadascú, per això, des del Consell de la Joventut creiem que aquest debat sobre polítiques de joventut i la posada en comú dels partits polítics, pot apropar les propostes dels partits polítics a la ciutadania jove de Mislata.

_MG_1286

_MG_1319

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.