La 33a Fira del Llibre de Castelló comptarà amb més de 25.000 títols diferents

06-05-2017 33 Fira del LlibreLa nova edició, que se celebrarà entre el 12 i el 21 de maig, oferirà activitats per a tot tipus de públic
La Plaça Santa Clara de la ciutat acollirà entre els pròxims 12 al 21 de maig la 33a edició de la Fira del Llibre de Castelló, convertint-se així en el centre cultural de la ciutat i el lloc on es reunisca la major oferta de literatura de la nostra província. A més, la Fira del Llibre serà un focus d’activitats literàries i d’animació a la lectura que perseguirà la finalitat d’acostar l’univers de les lletres a cada racó i cada casa de la nostra ciutat.

La Fira del Llibre, organitzada pel Gremi de llibreters de Castelló i Comarques, en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelló i la Regidoria de Cultura, dirigida per Verònica Ruiz, ha programat per a aquesta edició un gran ventall d’activitats relacionades amb el món del llibre, la lectura i la cultura dirigit a tot el públic visitant. Així, la trenta-tresena edició d’aquesta important cita cultural comptarà amb presentacions de novetats literàries, signatures d’autors, trobades amb escriptors, lectures i recitals, taules redones, animacions, contacontes o música, entre uns altres.

A més, la Fira també compta amb un extens programa d’activitats dirigit als xiquets i als col·legis, una àmplia i completa oferta que té com a finalitat convertir la Fira del Llibre de Castelló en un espai de referència cultural de la província, una vertadera festa del llibre.

La Fira comptarà a més amb diverses activitats amb motiu de l’Any Blasco Ibáñez, del centenari del naixement de la poetisa Glòria Fuertes, del 25 aniversari de la defunció de l’escriptor i humanista valencià Joan Fuster, i del 80 aniversari de la mort de Josep Pascual Tirado, autor del Tombatossals.

Entre els autors convidats a les signatures d’exemplars, la 33 Fira del Llibre de Castelló comptarà amb Manuel Vicent i Fernando Delgado, a més d’un gran nombre d’autors d’àmbit regional, provincial i local, signant exemplars a tots els interessats i sobretot conversant amb els lectors.

Els lectors que s’acosten a la fira trobaran més de 25.000 llibres des de novel·la, poesia, llibres infantils i juvenils, cuina, viatges i, sobretot, la llibertat de poder fullejar-los tranquil·lament. A més, en comprar els llibres en la Fira obtindran un 10% de descompte i entraran en el sorteig d’una gran cistella de llibres. Els interessats poden trobar tota la programació a la seua pàgina de Facebook.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.