banner_990x90_EFE (1)

La Associació Cívica Roll de l’Ametler de Massarrojos inicia les seues activitas amb la celebració del Dia de l’Arbre

Valencia Noticias | Redacción.- La celebració del Dia de l’Arbre, el proper dissabte 30 de gener, servirà d’activitat inaugural per a la nova Associació Cívica Roll de l’Ametler de Massarrojos (València). Este nou col·lectiu està format ja, abans de posar-se en marxa, per quasi quaranta integrants i té com a finalitat principal contribuir a la dinamització de la vida social i cultural d’esta pedania de València.

El sábado 30 de enero pequeños y mayores tienen una cita en Massarrojos con la naturaleza y el medio ambiente.
image-309608

El dissabte 30 de gener xicotets i majors tenen una cita en Massarrojos amb la natura i el medi ambient. A partir de les 16 hores, la plaça de l’església serà el punt de trobada per a dirigir-se a la zona on es realitzaran les plantacions d’esta festa que té com a protagonista l’arbre, eixe amic contra el canvi climàtic, generador de vida, ombra, pluja, riquesa i alegria.

Després d’este acte, els participants es dirigiran a l’edifici de l’alcaldia pedània, on dibuixaran uns murals commemoratius que, una vegada finalitzats, decoraran la façana del dit edifici municipal.

Al mateix temps, es plantaran llavors en xicotets recipients perquè els més menuts se les pugen portar a casa i així, cuidar-les i que es convertisquen en arbres per a poder plantar-los l’any que ve.

Amb este senzill acte, l’Associació Cívica Roll de l’Ametler de Massarrojos, que deu el seu nom a la primera de les séquies que prenen aigua de la Real Séquia de Moncada per a regar l’horta de Massarrojos, realitzarà la seua presentació oficial i posarà en marxa un variat programa d’activitats.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.