La Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia ofereix mostres complementàries a les exposicions temporals

El Péndulo | Redacció.- La Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia ha posat en marxa la campanya Trau el suc a la Biblioteca amb l’objectiu de mostrar la seua col·lecció bibliogràfica i documental relacionada amb les exposicions temporals del centre expositiu dependent de la Diputació de València.Biblioteca del Museu Valencià d'Etnologia.

La sala contigua a la Biblioteca, coneguda com Espai Obert i amb accés des del pati del Centre Cultural de la Beneficència, acull amb motiu de l’exposició temporal Inventant la tradició: indumentària i identitat la primera d’aquestes mostres temàtiques. La Biblioteca ha realitzat una selecció de la seua col·lecció per donar a conèixer exemplars de publicacions periòdiques de moda i actualitat amb una cronologia que va des de 1870 a 1970. «Estampa», «La Esfera» i «Blanco y negro» són algunes de les revistes de referència pel que fa a l’estil i moda de les dones en diferents èpoques. També es poden trobar documents sobre labors, patrons o esbossos, així com exemplars de «El correo de la moda: periódico de modas, labores y literatura» (1872) o «La moda elegante ilustrada: periódico de las familias» (1870).

A més, el visitant tindrà accés a llibres sobre moda i indumentària tradicional valenciana que es podran llegir a la sala Espai Obert. L’horari de visita entre setmana coincideix amb l’obertura de la Biblioteca, de dilluns a dijous de 8:30 a 14:30 hores, dimarts i dijous fins les 18:00 hores, i els divendres fins les 14:00 hores. Els caps de setmana es manté el mateix horari que la resta del museu, de 10:00 a 20:00 hores.

L’objectiu de Trau el suc a la Biblioteca és aportar continguts i informació complementària al discurs expositiu del Museu Valencià d’Etnologia, així com difondre la seua col·lecció entre la ciutadania.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.