BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

La Biblioteca Valenciana activa a la tardor el Club de la Lectura amb texts de Lev Tolstói

biblioteca valenciana (Archivo)La Biblioteca Valenciana posa en marxa a la tardor la II Edició del Club de la Lectura, que reuneix cada any interessats per la lectura en veu alta, amb que es permet una major compressió del text llegit a més d’estimular l’atenció, la concentració i la confiança en un mateix.

En aquesta edició, la cita continuarà sent els dijous a la vesprada al monestir de Sant Miquel dels Reis i els autors seleccionats seran Lev Tolstói, Molière, William Blake, Dickens, Joan Timoneda, Petrarca i Heròdot.

La primera cita serà el 10 de novembre amb la conferència de Selma Ancira sobre el novel·lista rus Lev Tolstói. També s’oferirà un concert a càrrec de Zerkalo Quartet amb peces de Leos Janacek i Beethoven.

El Club de la Lectura es complementa amb la programació de conferències que s’estructuren entorn del gènere o temàtica marcada pel dinamitzador als assistents.

La bona acollida de la primera temporada del Club de la Lectura i cicle de conferències sobre la necessitat dels clàssics ha sigut un estímul per a projectar una segona edició.

El Club de la Lectura Sant Miquel dels Reis pretén ser un fòrum permanent de converses literàries on els lectors tinguen un espai propi, en un marc arquitectònic incomparable, on parlar de llibres.

Les conferències es desenvoluparan els dijous a la vesprada, entre novembre de 2016 i maig de 2017, i seran impartides per especialistes de reconegut prestigi en cadascun dels autors i texts tractats. El seu accés és lliure i gratuït per a tots els interessats, pertanguen o no al Club de la Lectura de Sant Miquel dels Reis.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.