La Ciutat dels Arts i els Ciències és l’espai turístic més conegut de la Comunitat Valenciana

presi_noriedad_cac_nacional_8-10-16
image-426689

La Ciutat dels Arts i els Ciències lidera la llista dels espais turístics més coneguts de la Comunitat Valenciana segons un estudi de notorietat realitzat per l’empresa Investgroup en tota Espanya realitzada al mes de juliol d’enguany.

Al preguntar pels espais turístics, culturals i oci de la Comunitat, la Ciutat dels Arts i els Ciències és mencionada pel 37,3 per cent dels enquestats, mentre que un 22,3 per cent destaca un dels seus elements, l’Oceanogràfic, molt per damunt de la resta de destinacions més populars de la Comunitat Valenciana com són les platges (que destaquen un 9 per cent) o València ciutat (un 4,6 per cent).

A més, el grau de coneixement de la Ciutat dels Arts i els Ciències a nivell nacional és del 78 per cent, 10 punts més que en 2015. Un 63 per cent dels enquestats declara una intenció positiva per a visitar el complex en un futur pròxim.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.