La Comunitat Valenciana assumirà en el segon semestre de 2017 la Presidència del Consell Interterritorial d’Internacionalització

parra_con_directores_ipex_arex_ceo_icex
image-437771
La Comunitat Valenciana ha sigut seleccionada per a assumir la Presidència del Comitè Interterritorial d’Internacionalització (CII) en el segon semestre de 2017.

Aquest Comitè reuneix a tots els organismes públics de promoció exterior de les empreses espanyoles i d’atracció d’inversió estrangera cap a Espanya, així com a L’ICEX Espanya Exportació i Inversions i a la Cambra de comerç d’Espanya.

La Comunitat Valenciana ha acceptat la proposta durant la reunió que aquests dies celebra el CII a Toledo i que compta amb la participació de la directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra i de diversos representants d’IVACE Internacional.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que “durant la seua presidència – que tindrà una durada de sis mesos – la Comunitat Valenciana liderarà les activitats de tots els grups de treball entorn de la promoció exterior i a la inversió estrangera. La nostra presidència culminarà amb una reunió del Comitè a la Comunitat Valenciana en el mes de decembre”.

El Consell Interterritorial d’Internacionalització va nàixer en 2006 com a punt de trobada per al debat i intercanvi d’informació entre els diferents òrgans de l’Administració General de l’Estat, les administracions de les comunitats autònomes i els representants del sector privat. El seu principal objectiu és recolzar la internacionalització de l’empresa espanyola, mitjançant la implantació de polítiques conjuntes de promoció en l’exterior i d’atracció de la inversió estrangera a Espanya.

En aquest sentit, els responsables d’aquesta àrea de totes les comunitats autònomes, ICEX, la Direcció general de Comerç i Inversions del Ministeri d’Economia i Competitivitat, la Cambra de comerç d’Espanya i CEOE revisen els projectes que estan en marxa i impulsen els nous reptes que afecten a la internacionalització després d’una dècada des de la seua creació.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.