La Comunitat Valenciana celebra el Dia Europeu de la Informació Juvenil

VICE_La_Comunitat_Valenciana_celebraAvui 17 d’abril, la Comunitat Valenciana s’adhereix al Dia Europeu de la Informació Juvenil, una jornada que reivindica la importància de recolzar a les persones joves en el seu camí cap a l’emancipació i el seu ple desenvolupament com a ciutadans així com l’activitat que realitzen els centres i punts d’informació juvenil en el nostre territori.

El secretari general de l’IVAJ, Jesús Martí, ha destacat el treball dels informadors i les informadores de la Comunitat Valenciana integrats en la *Xarxa d’*Informació Juvenil de la Comunitat Valenciana i també ha reconegut l’esforç que realitzen els municipis, mancomunitats i entitats per a acostar recursos i activitats des de la *Xarxa *Jove.

Per a celebrar el Dia Europeu de la informació Juvenil #*EYID2017, l’Institut Valencià de la Joventut s’ha unit a la campanya promoguda per la *European Young *Information *and *Counselling *Agency (*ERYICA), la xarxa europea d’Informació Juvenil, a través de les xarxes socials relacionada amb la importància de la informació i, sobretot, la fiabilitat en una època en la qual els *bulos o “*fakes” abunden.

L’IVAJ ha respost a la proposta de *ERYICA que ha convidat tant a treballadors de l’àmbit de la joventut com a joves de tota Europa, a crear *memes que comencen amb la frase “Qui et va dir que…” (*Who *told *you…) per a conscienciar sobre les fonts fiables d’informació i desmuntar alguns tòpics no contrastats.

L’IVAJ ha elaborat un *meme sobre una vinyeta de *Ortifus que representa una banda de música i la frase: “*Qui t’ ha *dit que…. la *gent *jove no participa?” (*Who *told *you *that… *young *people do *not *participate?).

Els *memes seleccionats es mostraran en la 28 Assemblea General de *ERYICA en el mes de maig i seran promocionats per les seues xarxes. A més, es reconeixeran els 3 millors *memes.

Per a crear un *meme, el missatge comença amb “Qui et va dir…” (*Who *told *you…) seguit d’una “afirmació irreal”, amb els *hashtags #*Checkyoursource (Comprova les teues fonts) i #*EYID2017. Una vegada realitzat es publica en la pàgina de Facebook de *EYID *ERYICA i s’etiqueta en Twitter a @*ERYICAYI.

Més informació: @*ERYICAYI.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.