La Diputació destina 3 milions d’euros per a millorar la seguretat de la carretera CV-317 entre Sagunt y Canet

València Notícies | Redacció.- La Diputació de València ha aprovat el projecte de condicionament del traçat i reordenació d’accessos de la CV-317 que uneix Sagunt i Canet d’en Berenguer, en la comarca del Camp de Morvedre. Segons informes de l’àrea de Carreteres de la Diputació, es tracta d’un tram de concentració d’accidents, que és considerat per la DGT un ‘punt negre’. “Per a nosaltres aquest projecte ha sigut des del primer dia una prioritat”, assegura el diputat de Carreteres, Pablo Seguí.Presentación convenios en carreteras. (Foto-Abulaila).

La via forma part de la Xarxa Provincial de la Diputació de València, enllaça les carreteres N-340 i CV-320 de forma paral·lela al riu Palancia i és d’ús predominantment agrícola. No intersecta amb altres vies, però té accessos sense molta visibilitat i alguna corba que ha ocasionat més d’un problema.

Amb el projecte del nou traçat de la carretera i la reordenació dels accessos principals i secundaris, “es pretén acabar amb aquest punt negre i millorar la seguretat vial dels usuaris”, segons paraules de Seguí.

El pressupost total de l’obra que es va a realitzar és de 3.075.216,71 euros, i segons els terminis de licitació i d’execució dels treballs, la carretera estarà finalitzada al llarg de l’any 2018.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.