La Diputació es manté alerta pel temporal després dels problemes en carreteres del Rincón de Ademuz i Utiel-Requena

València Notícies | Redacció.– Després de l’episodi de pluges, neu i vent de la matinada del diumenge al dilluns, des de l’àrea de Carreteres de la Diputació de València es recomana precaució als usuaris de la xarxa viària provincial, tot esperant una meteorologia adversa en les pròximes hores, almenys durant aquest dimarts.Desde el área de Carreteras se recomienda precaución a los usuarios de las vías de la red provincial.

El balanç de la jornada del dilluns presenta alguns incidents en les comarques del Rincón de Ademuz i la plana Utiel-Requena, encara que en general la situació es troba “sota control”, segons el diputat de Carreteres, Pablo Seguí, qui ha destacat que “des del cap de setmana els nostres tècnics ja estaven preparats per al temporal que ens està afectant en tota la província”, en la línia de previsió amb la qual ve actuant l’àrea que dirigeix Seguí.

En concret, hi ha hagut afectació en carreteres del Rincón de Ademuz, com són la CV-478 entre Vallanca i Negrón, en la CV-483 en l’accés a Arrollo Cerezo, i en la CV-363 entre el punt quilomètric 11 i Mas del Olmo. Els equips de carreteres han estat treballant en aquesta zona durant tot el matí del dilluns amb pales i frontals fins que la pròpia neu ha passat a ser aigua i s’ha desfet sense causar majors problemes.

També la comarca de la Plana d’Utiel-Requena ha necessitat de l’ús del llevaneu en la CV-391 de Requena al Remedio per Villar de Olmos. En aquests moments les carreteres estan obertes, però és obligatori circular amb precaució.

“Hem de demanar precaució als conductors durant aquests dies i felicitar el ràpid treball del Departament per a solucionar els contratemps que el temporal ha anat ocasionant”, ha afegit el diputat de Carreteres, Pablo Seguí.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.