La Diputació garanteix que els projectes de Retenció del Talent tinguen una durada d’un any

València Notícies | Redacció.- La Diputació de València, a través de l’àrea de Projectes Europeus, ha garantit en aquesta edició que les propostes dins del programa de Gestió i Retenció del Talent tinguen una durada d’un any per a dotar de continuïtat i uniformitat a la iniciativa, una petició que havien realitzat els ajuntaments valencians adscrits a la convocatòria.

“Es tracta de traure el major partit a totes les idees innovadores i propostes que s’engeguen en el marc d’aquests projectes, per així facilitar el seu aprofitament, així com la transferència de coneixements a la societat, per a posar en valor el talent jove”, ha assenyalat el diputat de l’àrea de Projectes Europeus de la institució provincial, Bartolomé Nofuentes,

Jorge Rodríguez y el diputado Bartolomé Nofuentes en la presentación del programa de Gestión y Retención del Talento.

D’aquesta manera, en tots els projectes en els quals s’ha sol·licitat la pròrroga de sis mesos s’ha concedit, de manera que podran disposar d’un any sencer per a dur a terme la proposta. Formen part d’aquesta segona edició del programa de Gestió i Retenció del Talent 222 projectes desenvolupats en diferents àrees, com a transparència, igualtat i joventut.

La setmana que ve, el diputat mantindrà una trobada amb els professionals que estan duent a terme els projectes enguany per a comprovar de primera mà com estan evolucionant i quin està sent el seu desenvolupament. “No es tracta només d’introduir als nostres postgraduats i postgraduades en el mercat laboral, sinó també de reconéixer el valor que tenen i d’aprofitar-ho”, ha assegurat Nofuentes.

L’objectiu del programa de Gestió i Retenció del Talent és posar en valor els coneixements de la joventut valenciana per a evitar que hagen de marxar-se a l’estranger per a treballar. D’aquesta manera, els Consistoris poden dinamitzar els seus recursos per a respondre als reptes del seu entorn mentre introdueixen millores en l’àmbit municipal. Al mateix temps, els joves postgraduats i tècnics superiors de cicles formatius de grau superior poden aplicar de forma pràctica els seus coneixements i adquirir experiència en projectes estratègics.

Administració Electrònica, Transparència i Igualtat

En la present edició són un total de 222 projectes que giren al voltant d’onze àrees: Benestar Social; Cartografia; Cultura; Economia i Ocupació; Formació; Igualtat, Inclusió, Joventut i Esport; Medi ambient; Mitjans de comunicació; E-Administració; Transparència, Participació i Bon Govern; i Turisme. En gran mesura, els projectes estan dirigits als col·lectius amb majors dificultats amb l’objectiu d’aconseguir una situació d’igualtat amb la resta de la població.

El Programa de Gestió i Retenció del Talent de la Diputació de València ha sigut àmpliament reconegut, rebent entre uns altres la nominació al premi de Mejor Programa Público de Retorno y Atracción del Talento 2016 de la startup Olé i la startup Europe Awards, i el reconeixement de Le Figaro Étudiant com un dels millors programes de pràctiques.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.