La Diputació manté el seu suport a la UNED en l’aposta per transferir coneixement als municipis

La diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, ha mantingut la ja habitual reunió amb representants de la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) per a presentar el pressupost del centre, a més de tractar la construcció d’una biblioteca en la seu de València i la creació del nou grau en Criminologia, entre altres assumptes.

“Seguim creient més que mai en l’ensenyament públic i en la transferència de coneixement als pobles”, ha destacat la diputada de Benestar Social. Així mateix, Berenguer ha emfatitzat l’aposta de la Corporació provincial per la universitat pública i la seua presència en les comarques valencianes.

El presidente de la Diputación, Jorge Rodríguez, junto a representantes de la UNED.

Els representants de la UNED van presentar a la diputada els nous pressupostos del centre i el seu pla estratègic, així com el projecte de construcció d’una nova aula per a exàmens i biblioteca en la seu de València i la creació del nou Grau de Criminologia. Berenguer traslladarà l’assumpte a l’àrea de Patrimoni de la Corporació, que ha d’autoritzar a la UNED la utilització de l’espai en la seua seu de València, de propietat provincial, per a la biblioteca i la sala d’estudi.

D’altra banda, la trobada va comptar amb la presència del vicerector adjunt de centres associats, Vicente Pérez, el director del centre Alzira-València ‘Francisco Tomás i Valiente’, Alejandro Cerdà, i representants de les institucions que formen el consorci –UNED seu central, la Diputació de València i el consorci d’Alzira–, així com dels ajuntaments de Gandia, Ontinyent, Xativa i Sagunt.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.