BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

La Diputació premia les escoles dels clubs valencians a la Gala de l’Esport de la Comunitat

València Notícies | Redacció.- En la seua aposta per impulsar l’esport base inclusiu, la diputada Isabel García, com a representant de la Diputació de València, va entregar els guardons a Eliseo Martínez, pilot de Euroformula Open F-3 format a l’escola de motor de Cheste;  Carmen Boix, pilot de Fórmula Nascar; el Valencia Club de Judo; Mamen López, presidenta del FC Benaguasil; i Ana Belén Giner, capitana de la Selecció Valenciana de Pilota.

La Diputada de Igualdad, Juventud y Deporte junto a los premiados.

Els premiats són part dels 200 becats de la Diputació en matèria d’esport base, que reben més del 50% dels quasi 3 milions d’euros que destina l’àrea d’Igualtat, Joventut i Esport a esta matèria. “Moltes d’aquestes ajudes les reben directament els clubs i els esportistes per a poder portar a terme els seus projectes esportius”, ha afirmat García

La diputada ha destacat la importància del recolzament de les institucions públiques i de mitjans com Yosoynoticia.es en el reconeixement i la visibilització de l’esport base, el participatiu i el femení, “per a que els esportistes puguen seguir lluitant per aconseguir les seues metes”.

Durant la gala, celebrada al Palau dels Arts Reina Sofía amb el suport de la corporació provincial, han participat representants de totes les institucions, entre ells, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, el secretari autonòmic de Cultura i Esport, Albert Girona; i el director general d’Esport, Josep Miquel Moya. Així com figures clau del mon de l’esport com el seleccionador nacional de futbol Julen Lopetegui, l’entrenador del Valencia CF, Marcelino García Toral i l’entrenador del Levante UD, Juan Ramón López Muñiz, qui va acompanyar a Isabel García en el lliurament dels premis de la Diputació.

Abans de l’entrega dels guardons, García va proposar un homenatge a Nacho Barberá, el futbolista de 15 anys jugador del cadet de l’UD Alzira que va perdre la vida durant un partit el passat dissabte.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.