banner_990x90_EFE (1)

La Diputació presenta les Beques València Terra i Mar – Bressol de Campions per a joves pilots

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i la diputada de Joventut, Esports i Igualtat, Isabel García, presidiran demà l’acord d’intencions entre la institució valenciana i el Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo, en el qual la Diputació finançarà la formació dels futurs pilots valencians amb major projecció a través de les noves BequesTerra i Mar 2016 – Bressol de Campions.

Amb aquesta signatura, la nova Diputació donarà suport, a través de la seua marca turística, als joves pilots de la província que ens representen en els campionats del món, d’Europa i d’Espanya.

El pati dels Scala de la Diputació acollirà la presentació a partir de les 10:30 a la qual també assistirà el director del Circuit, Gonzalo Gobert, i els pilots Héctor Barberá, Jorge Navarro, Aaron Canet, Xavi Forés, David Sanchis, Pedro Soler, Vicente Pérez i Héctor Garzó.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.