La Diputació reasfalta la carretera que uneix Bellreguard amb la platja per a la temporada estival

dav

dav

La Diputació de València, a través de l’àrea de Carreteres, hi ha reasfaltat la CV-673 que connecta Bellreguard amb la platja, una via per la qual transiten al voltant de 12.000 vehicles diaris en temporada estival. El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, i el de Comarcalització, Voro Femenia, han visitat la zona després de la finalització de les obres, acompanyats per l’alcalde de Bellreguard, Alexandre Ruiz, i el primer tinent d’alcalde, Joan Marco.

Els treballs s’han dut a terme en el tram de la CV-673 comprés entre la glorieta de la CV-670 i el primer pas sobreelevat al costat del club de tennis. Tal com ha explicat Seguí, tota la zona “presentava una deterioració generalitzada del ferm, amb nombrosos sots i un alt lliscament, la qual cosa feia necessari dur a terme una actuació integral que garantira la seguretat en la circulació de tots els usuaris”. Aquesta carretera concentra durant l’època estival una de les majors intensitats circulatòries de tota la xarxa provincial.

Per a solucionar-ho, l’àrea de Carreteres de la Diputació de València ha procedit a la substitució de l’asfaltat en tot el tram, l’aplicació d’un tractament termoadherent per a reduir el lliscament i repintar de les marques viàries. L’actuació ha suposat una inversió global de 50.000 euros.

L’alcalde de Bellreguard ha agraït al diputat de Carreteres la intervenció realitzada, “ja que permet posar a punt per a l’estiu una carretera per la qual en aquests mesos poden arribar a passar més de 12.000 vehicles al dia, amb el consegüent risc que açò comporta”, ha destacat Ruiz.

Per la seua banda, Joan Marco ha recordat que l’aposta de la institució que presideix Jorge Rodríguez per Bellreguard “ha sigut una constant al llarg de tota la legislatura, que s’ha notat tant en l’augment de les ajudes procedents dels plans provincials, com en l’execució d’actuacions concretes, com aquesta de la CV-673, o la realitzada fa menys d’un any en l’Avinguda de la Mar, que no solament va comptar amb una aportació extraordinària de la institució provincial, sinó que parteix d’ella va ser executada directament per l’àrea de Carreteres”.

Concretament, en aquesta avinguda es va dur a terme una actuació integral, pressupostada en prop de 400.000 euros, que va incloure l’ampliació de les voreres, la renovació del mobiliari urbà i la substitució del paviment de la calçada, a la qual es va incorporar una malla especial antifisures per a absorbir l’impacte dels vehicles pesats sobre el formigó.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.