La Falcultat d’Economia col.laborarà en l’elaboració de l’informe d’impacte econòmic que s’incloirà en el pla estratègic de les Falles

Valencia Noticias | Redacción.- El regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, ha destacat la importància de la col·laboració estreta entre les universitats i el consistori: “És fonamental que des de l’Ajuntament treballem conjuntament amb les universitats, ja que són el bressol del coneixement i la investigació i tenen molt a dir en el present i el futur de la nostra ciutat”.

En la trobada, juntament amb Fuset, han estat presents Juan Francisco Martínez i Alejandro Mollá, directors dels departaments de Direcció d’Empreses i de Comercialització de Mercats, respectivament; i Rosa Maria Yagüe, vicedegana de Participació i Cultura de la facultat.

Esta reunió forma part del cicle de trobades promogudes per la Regidoria de Cultura Festiva per a impulsar el pla estratègic de les Falles. El 23 de novembre passat, Fuset ja va obtenir el compromís del president de la Cambra de Comerç de València, José Vicente Morata, per a treballar conjuntament amb les universitats en l’elaboració de l’informe d’impacte econòmic i social de la festa gran de la ciutat.

Esta reunión forma parte del ciclo de encuentros promovidos por la Concejalía de Cultura Festiva para impulsar el plan estratégico de las Fallas.
image-286828

Segons Fuset, “el pla vol donar una visió global de l’impacte i les potencialitats de la festa i posseïx una major rellevància, tenint en compte que servirà per a reforçar la candidatura de les Falles a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO”.

El pla estratègic de les Falles, l’elaboració del qual es va aprovar pel Ple de l’Ajuntament el 30 d’octubre passat a proposta de l’equip de govern, disposarà de dos parts: una d’elles incidirà en indicadors socials, com ara l’avaluació de les Falles com a element de cohesió social, participació ciutadana o sociabilitat; d’una altra banda, hi haurà l’informe que se centrarà en el retorn econòmic de la festa a la ciutat de València, així com les seues potencialitats com a agent dinamitzador de l’economia i l’impacte turístic. “És important disposar d’un estudi d’impacte econòmic que reflectisca de manera fidedigna quin és el retorn econòmic de les Falles a la ciutat i que quantifique el paper de la festa gran de València com a dinamitzador econòmic i turístic”, ha explicat Fuset.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.