BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

La FDM organitza una trobada internacional sobre les oportunitats dels esculls artificials

València Notícies | Redacció.- Este dijous 23 de noviembre, la Fundació Esportiva Municipal de València i Innogate to Europe celebraran, en col·laboració amb el Projecte Esculls València i el Projecte Europeu ArtReefs (cofinançat per la Unió Europea), la primera trobada “Esculls artificials recreatius: oportunitats per al turisme sostenible i la gestió de costes”.

Els esculls artificials són ferramentes de gestió de costes que uneixen la protecció del medi marí amb el desenrotllament ecològic i que, a més, generen oportunitats en l’àmbit científic, educatiu, esportiu i turístic, com busseig, pesca o surf. A València es reuniran experts del Projecte Europeu ArtReefs, del Fons Europeu Marítim i de Pesca de la Comissió Europea i del Projecte Esculls València per a compartir experiències, analitzar l’evolució i resultats dels esculls artificials, la seua gestió i oportunitats de col·laboració i finançament a nivell europeu.Arrecifes artificiales.

Existeix ja en la costa valènciana, davant de la platja de la Malva-rosa, un escull artificial. Es tracta del Projecte Esculls València, liderat per la Fundació Esportiva Municipal de València, que va nàixer l’any 2013 i es va fer realitat a l’agost del 2014. Es tracta d’un escull artificial recreatiu que uneix esport i medi ambient, promocionant el busseig recreatiu, millorant el paisatge subaquàtic i la regeneració de l’ecosistema marí autòcton així com la protecció de les platges davant de l’erosió.  Els bons resultats obtinguts per l’esmentat projecte són la base d’un nou macroprojecte, “Esculls del Saler” que serviria per a protegir el litoral de les platges del parc Natural de l’Albufera, i que es troba en fase d’estudi i busca de finançament.


Més informació: www.artreefs.eu

 

BBVA Open Ciudad de Valencia. Torneo Internacional de Tenis Femenino ITF 25k 2017

18 Nov 2017 – 26 Nov 2017 | Todo el día | Club de Tenis Valencia

http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/bbva-open-ciudad-de-valencia-torneo-internacional-de-tenis-femenino-itf-25k-2017/

 

XVII Vuelta a Pie Solidaria “Es Posible” – Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València

26 nov. 2017 | 9:00 – 12:00 | Carrer de la Safor, 163

http://www.fdmvalencia.es/eventos/xvii-vuelta-a-pie-solidaria-es-posible-circuit-divina-pastora-de-carreres-populars-de-valencia/

 

Fiesta del Tenis Español

02 Dic 2017 – 03 Dic 2017 | Todo el día | Palau Velòdrom Lluís Puig

http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/fiesta-del-tenis-espanol/

 

Pas Ras al Port de Valencia 2017

03 Dic 2017 | 9:00 – 13:00 | Tinglados 4 y 5 puerto de Valencia

http://www.fdmvalencia.es/es/eventos/pas-ras-al-port-de-valencia-2017/

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.