La FEM acosta els seus servicis a la ciutadania

València Notícies | Redacció.- La Fundació Esportiva Municipal comptarà amb una Carta de Servicis per a informar la ciutadania dels servicis que presta i aclarir als usuaris i usuàries els seus drets. Este document també reflectirà els compromisos d’este organisme autònom entre els quals es troba, per exemple, “l’impuls d’una oferta àmplia i diversificada d’esdeveniments esportius per a tots els públics i interessos”.maite-girau

La regidora delegada d’Esports, Maite Girau, ha presentat hui esta carta de servicis “que és un instrument bàsic per a avançar en el bon govern i en la millora dels servicis amb la implicació de la ciutadania”. Esta carta, que es pot consultar en qualsevol dependència de la FEM i en la http://www.deportevalencia.com/la-fundacion/documentos-legales/carta-servicios/ “pretén acostar la FEM a la ciutadania, fer-se ressò de l’esforç municipal per a la seua millora, establir el nivell de qualitat dels servicis i controlar-ne el manteniment”.

Maite Girau ha recordat que les cartes de servicis són una iniciativa normativa (UNE 93.200:2008) d’AENOR per a posar a la disposició del públic d’una forma concisa i en un llenguatge fàcilment entenedor l’oferta de la FEM que s’oferix als usuaris i usuàries i els indicadors, que són una forma d’anar mesurant periòdicament si es complixen els compromisos adquirits per la Fundació Esportiva Municipal.

Entre estos compromisos també hi ha els relatius al foment de l’esport escolar amb el programa de les Escoles Esportives Municipals que garantix la formació adaptada a l’edat dels xiquets, amb professorat amb titulació oficial, contractat i degudament format; i Jocs Esportius en els quals participen uns 12.000 escolars i impulsen l’esport mixt en les etapes de Primària i que perseguisca els valors del joc net.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.