La festa dels mercats extraordinaris arriba a la plaça de l’Ajuntament este diumenge 

Diumenge la plaça de l’Ajuntament serà per a vianants

 

1027 Plaça tancada

El pròxim diumenge 28 la plaça de l’Ajuntament acull el dia gran dels mercats extraordinaris de València, aprofitant que es tancarà la plaça de l’Ajuntament, com cada últim diumenge de cada mes en una festa que tindrà lloc a tota la plaça, des del carrer Sant Vicent fins a Periodista Azzati, i que també ocuparà la part central de la plaça. Un total de 200 parades estaran obertes des de les 9:00 fins a les 15:00h en esta jornada festiva organitzada per la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de València.

 

La idea és celebrar un “mercat de mercats”, un gran mercat extraordinari que siga la suma dels que s’instal·len qualsevol dia als barris de València, en esta ocasió en una ubicació tan singular com és la plaça de l’Ajuntament.

 

«Es tracta d’aprofitar que la plaça de l’Ajuntament es converteix en una zona per a vianants este diumenge –com tots els diumenges final de mes- per a promocionar els mercats de venda no sedentaria. Cal recordar que no és l’única activitat d’estes característiques que ha organitzat el govern municipal, ja que tots els anys podem disfrutar també, per exemple, del mercat agroalimentari amb productes frescos de proximitat», ha dit el regidor Galiana.

 

«Des de la regidoria hem tingut clar des del primer moment que un dels objectius que calia impulsar en la ciutat és la dinamització dels mercats de venda no sedentària als quals calia donar-los més protagonisme en la ciutat, ja que havien estat molt oblidats per part de l’administració local en l’anterior etapa. És molt  important la tasca que fan ja que generen una important activitat econòmica i molts llocs de treball a la nostra ciutat».

 

En l’activitat estan implicades, a banda de la regidoria de Comerç, les associacions de l’Agrupació Independent de Venedors Autònoms de València i l’Agrupació Independent de Comerciants sense Establiment.

 

L’activitat comptarà també amb animació itinerant durant tot el matí i ambientació musical de diferents grups de música contractats especificament per a la jornada.

 

 

 

 

DIUMENGE S’OBRI A VIANANTS LA PLAÇA DE L’AJUNTAMENT

 

Diumenge 28 s’obri a vianants la plaça de l’Ajuntament, com cada últim diumenge de cada mes. Això serà a partir de les 7.00 del matí i no es podrà accedir amb l’EMT fins a les 12.00 aproximadament. A partir d’esta hora només podran accedir a la plaça el transport públic i el veïnat de la zona.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.