La Fundació Agrupació participa a la Fira Expojove

La Fundació Agrupació participa entre ahir dijous 26 de desembre i el pròxim 4 de gener a la 32ª Fira de la Infància i la Joventut de València (Expojove), organitzada per l’Ajuntament de València i la Fira de València amb la finalitat de proporcionar un espai de diversió i entreteniment als més xicotets. La Fira es podrà visitar tots els dies d’11h a 20h, a excepció del dia 31 de desembre (oberta entre les 10h i les 14h) i l’1 de gener (de 16h a 21h).

expojove

Els xiquets i xiquetes que s’acostin a l’espai de la Fundació Agrupació, que participa a la Fira per primer cop, podran jugar al joc d’ordinador “Patas Arriba”, destinat a la promoció dels hàbits de vida saludables. Aquest joc, dirigit a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys, focalitza l’atenció en tres àmbits: l’alimentació saludable, l’activitat física i les relacions socials. A més, durant tots els dies de durada de l’exposició, hi haurà animació i tallers sobre alimentació i activitat física.

Sota el lema “Un món de fantasia”, la Fira Expojove 2013 distribueix en un total de 4 pavellons activitats de teatre, exposicions, tallers i inflables dirigits a l’entreteniment i la diversió dels més xicotets.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.