La Fundació Esportiva Municipal obri la web ‘Contracta amb nosaltres’ per a fer públics tots els seus contractes menors

Valencia Noticias | Redacción.- La Fundació Esportiva Municipal posa en marxa des d’este cap de setmana dins del seu portal web deportevalencia.com, la secció ‘Contracta amb nosaltres’, on es poden trobar els tràmits per a tots els contractes menors d’obres i servicis que requerisca l’organisme autònom de l’Ajuntament de València. Els proveïdors interessats poden accedir des de la pàgina principal de la Fundació o a través de l’adreça

Maite Girau.
image-327009

El seu objectiu és donar visibilitat i difusió als projectes que duen a terme els diferents servicis de la Fundació amb la intenció que qualsevol proveïdor puga posar-se al corrent i presentar la seua proposta de treball.

En presentar la iniciativa, la regidora d’Esports, Maite Girau, ha subratllat que es tracta d’una eina que garantirà la transparència i la difusió de la informació: “La llei no obliga a donar publicitat als contractes menors, però ens hem proposat fer-ho per a afavorir la lliure concurrència i el desenvolupament econòmic a la ciutat”. Girau ha afegit que des de la setmana pròxima es difondran en la web tots els contractes i que espera que la iniciativa s’exporte a la resta de fundacions municipals.

Quan un servici de la Fundació Esportiva tinga una necessitat penjarà un anunci en la secció amb una descripció de l’objecte del contracte, la seua despesa màxima i el termini de presentació d’ofertes, així com una adreça electrònica de contacte. Es podran consultar les gestions i l’estat de cada cas de forma individual en la pestanya “Contractes en tràmit”. Una vegada adjudicat, es publicarà en l’apartat “Contractes finalitzats” l’anunci de la resolució de l’adjudicació.

Els contractes menors són aquells l’import dels quals, exclòs l’IVA, no sobrepasse els 50.000 euros quan es tracte d’obres, o els 18.000 en el cas dels servicis, amb una duració no superior a un any i sense possibilitat de pròrroga.

D’altra banda, la regidora d’Esports ha manifestat que l’auditoria sol·licitada sobre l’activitat de la Fundació Esportiva Municipal entre els anys 2013 i 2015 segueix en curs i ha destacat que s’han trobat contractes directes amb les empreses Trasgos i Cuco en els anys 2011 i 2013.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.