La Fundació Esportiva Municipal ofereix 4.470 places en escoles esportives d’estiu

escuelaverano-620x465El 10% d’estes places van destinades a xiquets i xiquetes d’un programa de inclusió social a través de l’esport

La Fundació Esportiva Municipal (FDM), en col·laboració amb diferents federacions i entitats esportives, ha oferit un total de 4.470 places perquè els xiquets i xiquetes de la ciutat, amb edats compreses entre els 3 i els 18 anys, puguen participar este estiu en les Escoles Esportives Municipals. En estos campus, que es desenvoluparan en  les instal·lacions públiques i, en la seua majoria, per torns setmanals, es facilitarà l’aprenentatge de fins a 13 modalitats esportives. El termini per a inscriure’s ja està obert.

 

Entre les diferents modalitats esportives oferides es troben futbol sala, hoquei, futbol femení, waterpolo, bàsquet, karate, esgrima, escacs, handbol, gimnàstica i voleibol de platja, així com altres esports alternatius, jocs esportius i recreatius. I totes estes activitats estaran obertes a escolars que provenen dels centres socials municipals, per la qual cosa aproximadament unes 450 de les places totals (el 10% del total) aniran destinades a xiquets i xiquetes d’un programa d’inclusió social a través de l’esport.

 

Els diferents campus començaran durant l’última setmana de juny, i es desenvoluparan durant els mesos de juliol i setembre en instal·lacions públiques de la ciutat, excepte el Campus de Naturalesa i voleibol que tindrà lloc al Complex Educatiu de Xest, i el Campus de Triatló i Valors, en el Campament de Talayuelas, a Conca.

 

La regidora d’Esports, Maite Girau, ha recordat que escoles es desenvolupen tots els anys amb l’objectiu de mantenir l’aprenentatge dels més xicotets a través de classes esportives i lúdiques que els permeten continuar amb el seu ritme habitual en el període de vacances escolars. «A més de servici de suport a la conciliació laboral i familiar per als pares i mares que treballen durant este període estival»

 

Més informació i dates d’inscripció en  la web de la FDM
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.