La Generalitat ampliarà el servei del PROP amb quatre noves oficines

alcaraz_directors_prop
image-274034

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, ha mantingut una trobada amb els directors de les oficines PROP de la Comunitat que s’han donat cita per primera vegada en la seu de la conselleria per a mantindre una reunió de treball amb el subdirector de Transparència Alfons Puncel.

Alcaraz ha qualificat de “molt important” el servei que estes oficines proporcionen a la ciutadania en tractar-se de la primera línia de contacte amb les administracions públiques. Per això, el conseller ha anunciat que “ampliarem l’any que ve en quatre les oficines PROP”. En concret es tracta de quatre noves oficines a València, Llíria, Alcoi i Dénia previstes en els pressupostos de la conselleria per a 2016.

Així mateix, el conseller ha anunciat que es millorarà la informació que ofereix el PROP en coordinació amb el telèfon del 012 i el portal de transparència GvaOberta: “Farem una campanya de publicitat perquè sectors de la ciutadania que no coneixen les prestacions d’este servei estiguen informats”, ha afegit Alcaraz. També s’introduiran diverses millores i es resoldran problemes a nivell de personal.

Els directors de les oficines PROP de les tres províncies de la Comunitat han tractat junt amb el subsecretari de la conselleria, Alfonso Puncel, el desenvolupament de noves mesures jurídiques i tecnològiques, en compliment amb la legislació estatal, per a avançar en matèria d’administració electrònica: “serà una manera molt important de simplificar processos administratius”, ha afegit Alcaraz.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.