BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

La Generalitat promociona els camps de golf de la Comunitat Valenciana en la Fira IGTM que se celebra a Tenerife

GOLF

L’Agència Valenciana del Turisme promocionarà del 5 al 8 d’octubre la Comunitat Valenciana com a destinació de golf en la Fira Internacional Golf Travel Market (IGTM), que enguany se celebra a Tenerife.

Es tracta del certamen més important en el món del turisme de golf que cada any té la seu en una destinació diferent. Per a aquesta edició, es preveu que IGTM reunisca prop de 1.400 professionals del turisme de golf de diferents països, incloent-hi touroperadors, agències de viatge, premsa, complexos turístics, hotels, camps de golf i destinacions.

L’Agència Valenciana del Turisme assistirà a aquest certamen junt amb dotze entitats i empreses de golf de la Comunitat Valenciana, que estaran ubicades totes en una mateixa zona expositiva per a donar així una imatge de marca i de destinació de golf.

En concret, les empreses i associacions valencianes desplaçades per a exposar en aquesta fira són: Oliva Nova Beach & Golf Resort; Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa; Alicante Golf i Hotel Alicante Golf; La Finca Golf & Spa Resort; Bonalba Golf & Spa i Hotel Bonalba; Font del Llop; Alenda Golf; Las Colinas Golf & Country Club; Asia Gardens Hotel & Thai Spa; Hotel Doña Monse i Vistabella Golf; Panorámica Golf, així com Club de Campo del Mediterráneo.

La Comunitat Valenciana compta amb més de 35 camps de golf repartits entre les tres províncies, que estan avalats per les firmes d’alguns dels més prestigiosos noms dins d’aquest esport com ara Severiano Ballesteros, Nicklaus design, Troon, José María Olazábal, o Javier Arena, la qual cosa conforma una oferta de golf de primer ordre a la Comunitat Valenciana. Cal destacar que tots els camps de golf estan repartits en les tres províncies i ofereixen un nivell d’equipament, instal·lacions i serveis de màxima qualitat.

Fira Internacional de Golf (IGTM)

La fira s’estructura en format workshop i durant els dies de l’esdeveniment, del 5 al 8 d’octubre, els expositors mantenen reunions de treball amb els visitants amb què prèviament han concertat cites; per la qual cosa es tracta d’una fira amb una agenda de trobades tancada amb antelació al seu començament.

El primer dia de fira té lloc un torneig de golf en què els professionals de turisme tenen l’oportunitat de començar a establir relacions amb els touroperadors, periodistes i agents participants (els anomenats compradors). Els tres dies següents se succeeixen les entrevistes en l’espai destinat a l’exposició en torns de matí i de vesprada, on cada expositor compleix la seua agenda predeterminada.

La fira culmina l’últim dia amb una gala d’entrega de premis atorgats per IAGTO (International Association of Golf Touroperators – Associació Internacional de Touroperadors de Golf), en la qual es premien destinacions, hotels, complexos turístics i camps de golf, entre altres.

Aquesta fira reuneix al voltant de 1.400 professionals del turisme de golf de diferents països. Enguany hi haurà per primera vegada en aquesta fira representació d’expositors d’Austràlia, Nova Zelanda i Costa Rica i el nombre de clubs, complexos turístics i entitats turístiques espanyoles superarà el centenar.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.