La imatge de la 54 fira del llibre de valència serà obra de Pablo Caracol

La-Espera-Obra-seleccionada-Iberoamerica-Ilustra

L’il·lustrador valencià Pablo Caracol ha estat seleccionat en una Crida a Projecte convocada pel Gremi de Llibrers de València i la Fundació Fira del Llibre, a la qual es presentaren un total de 51 candidatures.

Un comité de selecció, format per representants del Gremi de Llibrers de València, de la Fundació Fira del Llibre de València, de la C.V., de l’Associació Professional d’Il·lustradors de València (APIV), de la Asociación de Diseñadores de la Comunitat Valenciana (ADCV), de la Asociación de Empresas de Comunicación Publicitaria de la Comunitat Valenciana (ComunitAD) i de FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura, ha estat l’encarregat de l’elecció de l’artista que realitzarà el cartell de la propera edició de la Fira del Llibre de València, que tindrà lloc del 25 d’abril al 5 de maig de 2019.

Pablo Caracol (València, 1983), Llicenciat en Belles Arts, desenvolupa la seua carrera artística entre les disciplines de la fotografia, l’escultura i la il·lustració, i aquesta última és el seu camí predilecte. En l’actualitat, treballa com a escriptor i il·lustrador de literatura infantil, fent disseny il·lustratiu per a llibres i mitjans de comunicació (nacionals i internacionals com El País, The Economist, La Marea, 20 minutos, Le Courrier International, Tiempo…), encàrrecs fotogràfics i escultòrics a més dels projectes personals.

Entre les seues publicacions destaquem L’Estel d’Or, escrit per Francesc Gisbert (Diputació d’Alacant, 2013); Gori-Gori Rum-Rum, de Juan J. Ponsoda (Andana Editorial, 2015) i Me gustan los globos (Narval Ediciones, 2016) on també és autor del text i que ha estat seleccionat per al projecte NewSpanishBooks

Recentment, ha estat guanyador del III Certamen Nacional de Cartells d’Animació a la Lectura ‘Las Rozas lee 2018’ i seleccionat en el 9º Certamen de IberoAmerica Ilustra.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.