La importància del bosc de la Devesa per a la migració d’aus protagonitza la visita gratuïta d’octubre

València Notícies | Redacció.- El Servici Devesa-Albufera de l’Ajuntament de València, en col·laboració esta vegada amb SEO/Birdlife, ha organitzat per a la tradicional activitat gratuïta de cada últim cap de setmana de mes, una visita guiada centrada en la importància regional del bosc litoral de la Devesa per a la migració de xicotetes aus i aus aquàtiques.

40 persones van ocupar des de fa dies les places vacants per a esta activitat, ‘La Devesa: un bosc en migració’, on se’ls ha explicat que gràcies a la migració de les aus, el nostre bosc rep llavors de plantes forestals de boscos més septentrionals, alhora que envia llavors autòctones a uns altres boscos que hi ha més al sud.

las-40-plazas-que-se-ofrecieron-para-esta-actividad-se-agotaron-hace-dias

“És important conéixer la gran riquesa en biodiversitat que posseïm els valencians i valencianes a pocs minuts del centre de la ciutat. Activitats com la de hui permeten a moltes persones aprendre molt sobre el nostre parc natural i hui concretament ha sigut un plaer descobrir la gran importància que té el bosc de la Devesa en el moviment migratori d’aus i al conseqüent recepció i trasllat de llavors diverses que configuren tant la nostra flora com la d’unes altres latituds més septentrionals”, ha explicat el regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo.

 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.