La jornada ‘Vine al parc!’ reuneix a més de 500 persones en l’estrena del Passadís de les Arts

Valencia Noticias | Redacción.- La Regidoria de Cultura ha expressat la seua satisfacció per l’èxit de públic que va assistir el dissabte a la primera jornada de ‘Vine al parc! Amb la cultura i la sostenibilitat’ amb la qual es va inaugurar el Passadís de les Arts. Els tallers mediambientals organitzats per la Regidoria de Sostenibilitat i la música de Trobadorets van reunir a més de mig miler de persones en l’andana central del parc *Ribalta. La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, afirma que “l’èxit de la convocatòria i de la resposta del públic contrasta amb les crítiques de part de l’oposició”.

En aquest sentit, la regidora s’ha mostrat sorpresa que el PP critique que tres cotxes usaren de manera puntual l’andana central per a descarregar material “quan ells pretenien reservar el seu ús exclusiu al TRAM”. Verònica Ruiz ha afegit que “encara són més incomprensibles aquestes crítiques quan s’estan prenent mesurades des de la Regidoria de Sostenibilitat Ambiental i des de Cultura en col·laboració amb Amics del Parc Ribalta perquè torne a ser el parc romàntic que tots volem”.La Concejalía de Cultura expresó su satisfacción por el éxito de público que asistió el sábado a la primera jornada de 'Vine al parc!'.

“Després de veure el parc ple de xiquets i xiquetes aprenent el respecte a la naturalesa amb tallers ambientals o ioga i cantant i ballant al ritme de Trobadorets no entenem les crítiques”, ha insistit.

Ruiz també s’ha referit a les crítiques del PP al grup contractat. “Cultura ha optat per Trobadorets perquè és un dels pocs grups de Castelló que fa música infantil. Si es tracta de fomentar la cultura local, si es tracta de donar espais als agents culturals locals no veiem on està el problema. Est ha sigut el criteri que s’ha seguit per a la seua contractació i el que se seguirà per a les pròximes contractacions: fomentar la participació dels artistes locals i provincials tant en el Passadís de les Arts com en la resta d’espais del circuit cultural de la ciutat”.

“L’objectiu de les iniciatives que s’estan impulsant no és una altra que retornar l’ús social a un parc que durant 24 anys ha estat abandonat. El PP hauria de cercar altres excuses per a explicar per què s’oposa a una iniciativa que en la seua primera jornada ha reunit a més de 500 persones, sobre tots i xiquets i xiquetes que aprendran a gaudir d’un espai tan emblemàtic com el Ribalta”.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.