La judoka Laura Gómez i el futbolista José Luis Gayá entre els guardonats amb els Premis al Mèrit Esportiu Ciutat de València

València Notícies | Redacció– El saló d’actes del Complex Esportiu Cultural Petxina ha sigut l’escenari de la gala de lliurament de trofeus dels Premis al Mèrit Esportiu Ciutat de València. Durant la cerimònia s’han reconegut els esportistes més destacats, a més dels millors clubs, mitjans de difusió especialitzats i entitats patrocinadores. A l’acte han assistit la regidora d’Esports, Maite Girau, la diputada provincial d’Esports, Isabel García, i el director general d’Esports de la Generalitat, Josep Miquel Moyá.

 En la seua intervenció, la regidora Maite Girau ha felicitat els premiats i ha destacat que el Govern municipal “vol convertir València en un lloc d’oportunitats per al desenvolupament de la pràctica esportiva i dels nostres esportistes, per a transformar-la en un referent a nivell nacional i internacional, i açò el podem aconseguir treballant junts com un vertader equip”.

En esta edició, els Premis al Mèrit Esportiu han estrenat noves categories relacionades amb l’àmbit de l’esport escolar, el voluntariat esportiu i l’esport popular. Els premiats d’enguany, a més, han sigut els primers a rebre el nou format del trofeu, més modern i lleuger. En eixe sentit, Girau ha subratllat “la importància de l’esport per a tots, en una labor d’equip entre tots els que esteu ací, que sou part de l’esport de la nostra ciutat, en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal”.

Jose Royo - ROYOSPORT
image-426354

La relació de premiats està encapçalada pel futbolista del València CF José Luis Gayà, i la judoka del València Club de Judo, Laura Gómez Ropiñón com els esportistes individuals més destacats. Així mateix, en la categoria amb diversitat funcional han sigut reconeguts els atletes Mónica Merenciano i Héctor Cabrera.

El premi al club o equip esportiu més destacat ha sigut per al Club Billar València i el reconeixement al millor resultat internacional l’ha obtingut l’equip femení de karate de l’Associació de Karate Shotokan de la Comunitat Valenciana. Igualment, l’actual president de la Federació Espanyola d’Halterofília, Emilio Estarlik Lozano, ha obtingut el premi a la trajectòria esportiva més destacada.

Joves i voluntaris

En l’àmbit de l’esport en edat escolar, el premi a l’esportista més destacat en edat escolar ha sigut per als joves José Bou i Sergio Martos, mentre que en categoria femenina els premis a l’esportista més destacada en edat escolar han sigut atorgats a Carla Cerezo i Eva Coronado Tejeda.

El premi a l’equip o club més destacat en edat escolar s’ha concedit ex aequo al Club Esportiu Waterpolo Túria, i al Club València d’Halterofília. D’altra banda, el projecte ‘Pal i Bola’ de la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana va ser per al jurat el premi a l’entitat que més ha recolzat l’esport escolar. En l’àmbit de l’esport popular, Miguel Ángel Plaza és enguany el premi a l’esportista més destacat. Marta Esteban va rebre el premi a l’esportista més destacada.

El premi a l’entitat, associació o col·lectiu que més ha recolzat l’esport popular l’any 2015 ha recaigut en tres col·lectius: el Club d’Atletisme Poblats Marítims, l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE) i per a l’entitat sense ànim de lucre Nosaltres Esportistes.

En l’àmbit del voluntariat, Francisco Llaudis i Begoña Bolaños han sigut reconeguts com els millors voluntaris. La SD Correcaminos ha obtingut la distinció a l’entitat, associació o col·lectiu que més ha recolzat el moviment del Voluntariat Esportiu. El projecte periodístic www.yosoynoticia.com ha rebut el premi al mitjà de difusió que més i millor ha recolzat i difós la realitat esportiva de la ciutat, mentre que Isabel Muñoz i Matías Sartori, de l’equip d’audiovisuals de la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana, s’han alçat amb el premi al millor article o reportatge periodístic, per l’audiovisual ‘Memòries de l’Hoquei’.

El premi per a l’entitat no esportiva que més decididament ha recolzat l’esport de la ciutat s’ha atorgat a l’Obra Social La Caixa i Caixbank. Finalment, el premi Amorós al mèrit esportiu Ciutat de València ha sigut per al veterà atleta Recaredo Agulló Albuixech.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.