La Junta d’Abastos acaba la ronda de trobades amb regidors, que es rependrà després d’estiu

Consol Castillo.

Consol Castillo.

València Notícies | Redacció.- La regidora de Servicis Socials de l’Ajuntament de València, Consol Castillo, en la seua funció de presidenta de la Junta d’Abastos, ha fet ahir balanç del cicle de diàlegs que va encetar el passat mes d’abril entre diversos regidors del Govern de la Nau i els veïns i veïnes del districte.

Castillo ha destacat que “tanquem amb satisfacció este cicle que ha constat de tres trobades entre els regidors de Mobilitat Sostenible (Giuseppe Grezzi), Urbanisme (Vicent Sarrià) i Medi Ambient (Pilar Soriano) amb els veïns, en tres encontres respectius diferents.

Així, Castillo ha agraït al regidor Grezzi que acudira el passat mes d’abril per explicar de primera mà als veïns i veïnes la millora de les línies de l’EMT; al regidor Sarrià que explicara el nou Pla General d’Ordenació Urbana, el qual va incorporar algunes de les al·legacions que els veïns d’Abastos van especificar sobre les vivendes que quedaven fora d’ordenació en la zona de les torres de Quart i, també, a la regidora Soriano per explicar el pla d’increment de la neteja i de la poda d’arbres.

Castillo ha anunciat que després d’estiu reprendrà este cicle de trobades “en les que la prioritat màxima és escoltar el veïnat d’Abastos i fomentar la màxima participació de totes les persones”.

Sobre els següents regidors en participar, Castillo ha explicat que són els veïns i veïnes els que hauran de plantejar els temes i, en base al seu criteri, ella traslladarà a l’àrea corresponent la possibilitat d’acostar-se a la junta i explicar les accions de la regidoria en qüestió directament als veïns i veïnes.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.