La Junta de Govern decideix iniciar un procediment obert per a proveir la plaça de director de l’Oficina de Planificació i Projecció Econòmica

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Castelló ha decidit donar compliment a la moció aprovada pel ple dijous passat 23 de febrer sobre el nomenament de Juan Ángel Lafuente com a director de l’Oficina de Planificació i Projecció Econòmica. Per a açò es va a iniciar un procediment per a la provisió d’aquest lloc de treball per comissió de serveis mitjançant concurrència i publicitat.

Fins que es resolga aquest procediment, l’Oficina de Planificació i Projecció Econòmica continuarà activa, atès que la gestió del projecte europeu EDUSI no pot detenir-se.

Juan Ángel Lafuente cessarà com a coordinador d’aquesta oficina en el moment en què es proveïsca aquesta plaça.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.