La Junta de Govern decideix iniciar un procediment obert per a proveir la plaça de director de l’Oficina de Planificació i Projecció Econòmica

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Castelló ha decidit donar compliment a la moció aprovada pel ple dijous passat 23 de febrer sobre el nomenament de Juan Ángel Lafuente com a director de l’Oficina de Planificació i Projecció Econòmica. Per a açò es va a iniciar un procediment per a la provisió d’aquest lloc de treball per comissió de serveis mitjançant concurrència i publicitat.

Fins que es resolga aquest procediment, l’Oficina de Planificació i Projecció Econòmica continuarà activa, atès que la gestió del projecte europeu EDUSI no pot detenir-se.

Juan Ángel Lafuente cessarà com a coordinador d’aquesta oficina en el moment en què es proveïsca aquesta plaça.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.