La Marina de València comptarà amb informadors turístics

sesion informadores turisticos 2 (1)
– Tres informadors, procedents d’un taller d’ocupació, donaran a conèixer a turistes i ciutadania l’oferta gastronòmica, nàutica i cultural de La Marina de València.

València, 17 d’agost de 2018- La Marina de València disposarà de tres informadors turístics a partir de la segona quinzena de setembre. La seua labor serà donar a conèixer a habitants i visitants tota l’oferta del recinte marítim. Els tres informadors són alumnes-treballadors que participen en el Taller d’Ocupació Atenció a la Ciutadania, un projecte de l’Ajuntament de València finançat conjuntament pel SERVEF i el Fons Social Europeu.

A través d’esta iniciativa, l’Ajuntament de València i el Consorci València 2007, òrgan gestor del recinte marítim, col·laboren per a generar ocupació i per a acostar La Marina de València tant a turistes com a ciutadania, i promocionar així un gran espai públic singular, amb un important patrimoni històric i amb múltiples i interessants activitats relacionades amb la nàutica, la cultura i la innovació.

Els informadors turístics desenvoluparan la seua tasca tant dins com fora de la Marina. Dos d’ells se situaran en l’emblemàtic “cub” de la Marina de València, situat enfront de l’Edifici del Rellotge. Este local és el punt turístic on actualment

s’instal·la #visitComarquesValència, un espai gestionat per la Diputació de València que mostra les oportunitats turístiques de tot el territori valencià.

A més, els treballadors passejaran també per la dàrsena per a poder informar a peu de carrer als visitants. El tercer informador se situarà en el quiosc de La Marina de València, en la Plaça de l’Ajuntament, en ple centre de la ciutat.

Taller d’Ocupació Atenció a la Ciutadania

El Programa de Tallers d’Ocupació del SERVEF, cofinançat pel Fons Social Europeu, es configura com un programa mixt d’ocupació i formació que té com a objecte incrementar l’ocupació de les persones aturades de vint-i-cinc o més anys. El Taller d’Ocupació Atenció a la Ciutadania és un projecte de l’Ajuntament de València que compta amb tres especialitats diferents. En una d’elles, un total de deu alumnes reben la formació teòric-pràctica per a obtenir el certificat de professionalitat “Promoció Turística Local i Informació al Visitant”. A més de les classes impartides per docents especialistes, des del mes d’abril, els participants estan treballant a peu de carrer com a informadors turístics per a conèixer les condicions laborals reals.

El Consorci València 2007 també s’ha encarregat d’impartir una sessió formativa al grup, amb la finalitat de mostrar-los la realitat de La Marina de València: un espai públic amb més d’un milió de m2, obert a la innovació i la nàutica, amb més de 60 empreses, i que es consolida ja com un gran escenari d’oportunitats per a la ciutat.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.