La nova Diputació becarà els jóvens pilots de motociclisme amb criteris objectius

Presentación Cuna de Campeones foto_Abulaila (7)
image-254238
La Diputacióde València becarà els millors pilots valencians de motociclisme a través del programa d’ajuda València Terra i Mar-Bressol de Campions, dirigit a la formació dels jóvens pilots valencians amb major projecció en els campionats del món, d’Europa, d’Espanya i del propi Bressol; escola esportiva del Circuit.

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez; la diputada de Joventut i Esports, Isabel García; i el director del Circuit Ricardo Tormo, Gonzalo Gobert; han presentat el programa de col·laboració en el pati dels Scala de la institució valenciana, en un acte al qual també han assistit els pilots Héctor Barberà, Jorge Navarro, Aarón Canet, Xavi Forés, David Sanchis, Pedro Soler, Vicente Pérez i Héctor Garzó.

Amb unes beques de caràcter anual, la Diputació i els tècnics del Bressol de Campions consensuaran la llista de pilots que reben les ajudes econòmiques mitjançant criteris tècnics, objectius i no aleatoris.

Un total de 40 ajudes es repartiran entre els pilots de primera, segona, tercera i quarta categoria, corresponents a les competicions d’Elit Mundial, Mundial Juvenil i Campionat d’Europa, Campionats d’Espanya i Bressol de Campions-Copa Espanya de Mini Velocitat.

L’import de cada beca es destinarà a cobrir les despeses d’assessorament tècnic, els cursos de formació i tot el material necessari. A més, els corredors i el Circuit difondran la marca turística de la institució: València Terra i Mar.

Jorge Rodríguez: «Enfortir l’esport»

Durant la presentació, el president Rodríguez ha insistit en «l’esforç de la Diputació per a enfortir l’esport, especialment entre els nostres jóvensۚ».

«Més enllà de difondre la nostra marca turística, lluitem per desenvolupar els valors d’esforç, disciplina i treball en equip», ha assenyalat el president; qui ha afegit que «la corporació se suma així al projecte del Bressol de Campions, que ha demostrat collir un èxit sense precedents».

«Per això, hui és un dia de satisfacció, perquè crear les beques València Terra i Mar-Bressol de Campions és una mostra de l’aposta que fem perquè l’esport estiga present en la vida dels valencians», ha afegit el president.

Per a la diputada de Joventut i Esports, Isabel García, «aquest nou projecte és potser el més gran que emprenem en aquesta etapa».

«La nova Diputació està al costat de les persones i dels jóvens, perquè ells són el nostre futur. En aquest cas el Bressol de Campions és el millor planter de pilots del motociclisme i ara, amb unes bases clares i determinades, la marca València Terra i Mar patrocinarà els pilots, que rebran suport en funció de les seues qualitats i la repercussió dels certàmens en què competeixen», ha finalitzat la responsable d’Esports.

Gonzalo Gobert, director general del Circuit, ha mencionat que «aquest és el primer pas d’una història que espere que siga realment llarga, tan llarga com la història del motociclisme a la Comunitat Valenciana, des de la consecució del primer Mundial per Ricardo Tormo fins al títol de Nico Terol en 2011».

En la mateixa línia, Gobert ha ressaltat que «amb l’acord amb la Diputació es reconeix el potencial d’aquesta escola i es podrà donar un suport econòmic a aquests pilots i col·laborar, al mateix temps, en la promoció de la marca Terra i Mar».

Gràcies a la Diputació

Després de la presentació, el pilot mundialista Jorge Navarro ha mostrat la seua satisfacció perquè «el Bressol de Campió compte amb aquest tipus d’ajudes, ja que ens permeten projectar-nos professionalment”, ha assenyalat Navarro.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.