BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

La nova junta municipal de pobles del nord obri les seues portes a Carpesa

0326 Alcaldia CarpesaL’Ajuntament continua descentralitzant les seues administracions

 La descentralització als barris, un dels objectius per a esta legislatura del Govern de la Nau, continua avançant amb la inauguració de la nova seu de la Junta Municipal de Pobles del Nord. La Regidoria de Participació Ciutadana i Descentralització ha anunciat la posada en marxa d’estes noves instal·lacions que s’ubicaran al poble de Carpesa.

 Esta seu és una reivindicació històrica del veïnat del pobles de València, que se sentia infrarepresentada a les juntes a les quals estaven adscrits. La Junta de Pobles del Nord tindrà la seua seu en l’alcaldia de Carpesa, un edifici de relativa nova construcció amb capacitat suficient per a celebrar les reunions dels representants polítics amb la ciutadania. Així mateix, Castellar-l’Oliveral albergarà la junta municipal de Pobles del Sud, mentre que Benimàmet acollirà la Junta de Pobles de l’Oest.

 

La regidora de Participació, Neus Fábregas Santana, ha explicat que “el principal problema que patien els 15 pobles de la ciutat de València és que fins ara havien de desplaçar-se a les juntes assignades (Trànsits per als del Nord i l’Oest, i Russafa per als Pobles del Sud), per la qual cosa molts veïns  i veïnes renunciaven a exercir el seu dret a participar”. “A més, els problemes dels pobles —ha continuat la regidora—, amb una casuística molt determinada i diferent a la dels barris de la ciutat, quedaven desplaçats per les qüestions que afectaven a un major nombre de població”.

 

La Junta de Districte de Pobles del Nord donarà veu a la ciutadania de Poble Nou, Borbotó, Carpesa, Benifaraig, Massarrojos i Cases de Bàrcena-Mauella.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.