La plaça de l’Ajuntament tornarà a ser dels vianants el diumenge que ve

València Noticies | Redacció.- Com cada últim diumenge del mes, la plaça de l’Ajuntament es tancarà al trànsit per a convertir-se en un espai reservat al trànsit de vianants. A més, el mateix dia tindrà lloc la celebració de la 40a Volta a Peu a Sant Marcel·lí i Sant Isidre, cosa que implicarà determinades accions de regulació del trànsit de vehicles i de persones en estos barris.

plano-de-volta-a-peu-sant-marcel-li
image-423195

La plaça de l’Ajuntament es tancarà al trànsit el diumenge que ve, dia 25, l’últim del mes, i com és habitual, únicament  es permetrà l’accés a residents, autobusos urbans i taxis. S’habilitarà un carril provisional que unirà els carrers del Periodista Azzati i de Roger de Lloria.

Cal tindre en compte també que l’accés a la plaça de la Reina a partir de la intersecció amb els carrers de la Pau i del Marqués de Dosaigües serà també exclusiu per als veïns, EMT i taxi. I, de la mateixa manera, l’accés a la plaça de Sant Agustí serà pels carrers de Xàtiva i Sant Vicent Màrtir.

40ª Volta a Peu a Sant Marcel.lí i Sant Isidre

A més, el diumenge que ve, amb motiu de la celebració de la 40a Volta a Peu a Sant Marcel·lí i Sant Isidre, es tancarà el trànsit entre els carrers de Campos Crespo i de Gaspar Aguilar a partir de les 7.00 hores.

La prova atlètica es desenvoluparà entre les 9:00 i les 10:15 hores, de manera que la normalitat en la circulació quedarà restablida a l’acabar la Volta.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.