BANCA_QUE_ET_TOCA_980x90

La plaça del Patriarca acull la revista valenciana ‘Chao Chochín’

El Péndulo | Redacció.- La Gran Fira de València ha programat per al dilluns dia 11 de juliol l’espectacle ‘Chao Chochín’, idea original de la companyia Las Reinas Magas i dirigida per María José Peris. Es posarà en escena a la plaça del Patriarca, amb accés gratuït i limitat a persones majors de 18 anys.

Amb este espectacle, la Gran Fira de València recupera la revista valenciana i la tradició del teatre ambulant de Manolita Chen. Concebut com un homenatge a l’esforç de tants i tants artistes per mantindre viu el seu art en temps difícils, combina diferents peces musicals i unix les varietés amb fragments operístics, moderns i del folklore.

Una imagen del espectáculo ' class=
image-401419

‘Chao Chochín’ tambien rep homenatge als espectadors que es traslladaven del poble a la ciutat per a assistir als actes de cabaret, i servix de reflexió sobre la mateixa precarietat de la professió.

Començarà a les 21:30 hores en l’onzena jornada de la Gran Fira de València, que en l’edició actual conté fins a 250 activitats diferents emplaçades al llarg de 85 ubicacions de la ciutat.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.