La plaza de l’Ajuntament acollidarà diumenge la XXX Trobada d’Escoles d’Ensenyament en Valencià

València Notícies | Redacció.- El pròxim diumenge, dia 9, la plaça de l’Ajuntament acollirà la “Trobada de les Escoles en Valencià”, i per tal motiu s’hi instal·laran carpes i tallers en l’espai per als vianants, des de les 7:00 fins a les 20:00 hores. Per este motiu, des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible s’ha establit un dispositiu de trànsit per tal de garantir el desenvolupament adequat de l’activitat  i per a la seguretat de tots els ciutadans i ciutadanes.

Trobades Escoles en Valencià.

Amb motiu d’esta trobada, des de la Sala de Gestió del Trànsit s’hen previst restriccions al trànsit, que aniràn des del carrer de Sant Vicent fins al carrer de la Barcelonina.

L’accés des de Periodista Azzati cap a Roger de Lloria o l‘avinguda del Marquès de Sotelo no es vorà afectat, excepte en el moment de la manifestació convocada, que serà de 10:00 a 11:00 hores. El recorregut de les i els manifestants es realitzarà pel el carrer de Xátiva, la plaça de Sant Agustí i el carrer de Sant Vicent, fins a arribar a la plaça de l’Ajuntament.  

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.