La Policia Local amplia el seu parc mòbil amb 25 noves motociclites que reforcen el servici de la Unitat de Trànsit

València Notícies | Redacció.- La Policia Local de València ha adquirit 25 noves motocicletes que s’incorporen a la Unitat de Trànsit per a reforçar el servici que, fins al moment, prestaven altres 18 motocicletes que es van adquirir en propietat el 2015. La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, ha presentat hui estos vehicles “que donaran les millors garanties als agents de la policia que necessiten un bon material per a fer bé el seu treball”.

Presentación de las motos.

La regidora, que ha estat acompanyada per l’intendent general de la Policia Local, José Serrano, ha destacat que les 25 noves Honda (modelo NC-750) “són poc contaminants”, ja que produïxen unes baixes emissions de CO2 (82 grams per 100 quilòmetres). I a més, ha afegit, requerixen un manteniment prolongat, ja que és habitual que els vehicles passen una revisió cada 10.000 quilòmetres, mentre que estes ho faran cada 12.000 quilòmetres. A més, el centre de gravetat d’estes motocicletes es molt baix, i per això són molt estables i adequades per a moure’s per la ciutat.

D’altra banda, i davant de les preguntes dels periodistes, la regidora de Protecció Ciutadana ha parlat de la seguretat del Cabanyal. Concretament, ha afirmat que és un barri segur, el que té mes efectius de Policia Local i Nacional. Pel que fa a la casa que es va cremar, ha explicat que els bombers sufocaren de seguida l’incendi, que es va produir al costat d’un edifici que es propietat de l’Ajuntament i ja s’està rehabilitant.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.