La regidora Patricia Puerta reconeix la “labor fonamental” dels tècnics ceràmics

Clausura XIII Congreso del Técnico cerámico.
image-250218

Clausura XIII Congreso del Técnico cerámico.

La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, ha participat avui en la clausura del XIII Congrés del Tècnic Ceràmic sota el lema “El tècnic, emprenedor del futur ceràmic” que s’ha celebrat els dies 29 i 30 d’octubre en el Planetari del Grau. La regidora ha destacat la “labor fonamental” dels tècnics ceràmics en el sector i ha afirmat que “el reconeixement internacional del que gaudeixen els nostres tècnics ceràmics ens enorgulleix”. Puerta, que subratllat el paper clau de la indústria ceràmica en la ciutat de Castelló i en la província, ha agraït l’elecció del Planetari com a seu del XIII Congrés del Tècnic Ceràmic.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.