La regidoria de Comerç acosta els Mercats Municipals a la ciutadania amb un concurs fotogràfic

València Notícies | Redacció.- L’Ajuntament ha convocat el primer concurs de fotografia per a que professionals i instagramers acosten amb les seues imatges els Mercats Municipals a la ciutadania: #ClickAlMercat. Les bases per a participar en este certamen, que s’emmarca en la política de posar en valor els mercats de la ciutat, ja es poden consultar a la pàgina web de la regidoria de Comerç. http://comercvlc.es/clickalmercat. El millor reportatge guanyarà un premi de 2.000 euros. Les dues millors sèries fotogràfiques publicades a instragram rebran un premi de 500 euros cadascuna.

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha presentat hui este concurs fotogràfic, que es celebra del 27 de gener fins al 6 de març, “amb l’objectiu de redescobrir en imatges els nostres Mercats Municipals, i reconèixer la seua importància en la construcció social dels barris”. Segons ha explicat, es tracta d’una nova campanya comercial “fresca i atractiva que premiarà la capacitat de documentar tot allò que es genera en i al voltants dels mercats”.

#ClickAlMercat es el primer certamen para profesionales y instagramers.

L’objectiu d’esta nova campanya es ficar als mercats municipals i extraordinaris al mapa comercial de la ciutat, generar comunitat d’usuaris que s’acosten i es retroben amb ells, posar en valor els productes locals i recuperar una xarxa alimentaria saludable de proximitat, ecològica, sostenible”. En paraules de Galiana, este concurs organitzat per a acostar els mercats a la ciutadania, “busca nous clients per als mercats, joves, persones dinàmiques i usuaris de la xarxa social instagram”.

Segons les bases del concurs, els instagramers hauran de seguir el compte @ClickAlMercat, i inscriure’s en una de les quatre rutes (#ClickerMeetings) que es celebraran (amb 50 places cada una) per a recórrer els mercats. Posteriorment, podran publicar al seu compte un màxim de 4 sèries fotogràfiques (de 3 o 4 imatges cadascuna) amb els hashtags del concurs. El 23 de febrer, el #JuratClicker instagramer valorarà els treballs i triarà a 10 finalistes que s’anunciaran en xarxes socials. I el 6 de març s’anuncià les persones guanyadores del concurs al lliurament de premis oficial.

Per altra banda, els professionals s’hauran d’inscriure a partir del 27 de gener a través d’un formulari que es troba a la web de Comerç. I en eixe moment, s’acreditaran oficialment com #Clicker per a recórrer els mercats, i podran triar el #Clicker que millor els representa. Els reportatges (d’entre 10 i 15 fotos) podran enviar-se fins al 22 de febrer a través d’un formulari de participació que s’indica a l’hora d’inscriure’s al concurs. El 23 de febrer, #JuratClicker professional valorarà els treballs i triarà a 10 finalistes que s’anunciaran en xarxes socials. Finalment, el 6 de març es fara públic qui és la persona guanyadora del concurs en el lliurament de premis oficial.

Carlos Galiana ha presentat esta iniciativa acompanyat de la periodista Pilar Almenar, qui junt a la fotoperiodista Tania Castro, la també periodista Fany Grande i el dissenyador Gonzalo Gironés, ha organizat este concurs. En nom de tots ells, Pilar Almenar ha destacat. que la fotografia “és la eina més adient per a mostrar les potencialitats dels mercats municipals i els seus productes i valors”, i així mateix ha ressaltat “el caràcter democràtic de les xarxes socials”.

Per últim, el regidor ha parlat de la qualitat del Jurat compost per el fotoperiodista Miguel Lorenzo, el periodista José Luis Lluesma i la fotògrafa d’arquitectura Mariela Apollonio, en la categoria de instagram; i per l’esmentat Miguel Lorenzo, el vici rector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València Antonio Ariño i el redactor Eugenio Viñas, en la categoria professional.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.