La regidoria de Mobilitat sostenible expressa el seu suport a la manifestació ciclista del diumenge

València Notícies | Redacció.- La Regidoria de Mobilitat Sostenible ha expressat el seu suport formal a la manifestació ciclista convocada per a este diumenge, en què prendrà part a més el regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi. Es tracta d’una convocatòria de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana (FCCV) i la seua Comissió de Cicloturisme.

La concentració, proposada per a diumenge que ve, dia 28, a la plaça de l’Ajuntament, s’ha convocat amb l’objectiu de “reivindicar la seguretat dels ciclistes”, i es va realitzar després de l’accident de fa tres setmanes en què un gran grup de ciclistes va ser atropellat a Oliva per un turisme, amb el resultat de tres morts i dos ferits. La convocatòria realitzada des de la FCCV és “una crida a acudir amb bicicleta o sense”, segons els seus organitzadors, amb el lema “Respecte. No més ciclistes morts”. El regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament ha anunciat la seua presència en la cita.Peatonalización del Ayuntamiento.

La Manifestació i Marxa Ciclista per la Seguretat Viària començarà a les 11:00 hores del diumenge, i s’allargarà aproximadament fins a les 13:00 hores. L’itinerari previst serà: avinguda del Marqués de Sotelo, carrers de Xàtiva, Guillem de Castro, Blanqueria, Comte de Trénor, pont de la Trinitat, gir per Sant Pius V en contradirecció, pont del Real, plaça de Tetuan, carrer de la Pau, carrer de Sant Vicent Màrtir i plaça de Sant Agustí.

A més d’esta convocatòria, que es desenvoluparà pel centre urbà, des del Centre de Gestió de Trànsit s’han previst altres operatius especials per a les diverses convocatòries previstes per a este diumenge, dirigits tots a garantir les mesures oportunes per al correcte desenvolupament dels esdeveniments i la fluïdesa del moviment de persones i vehicles.

El diumenge 28 se celebra també la I Volta a Peu Fundació València CF, entre les 9:00 i les 10:15 hores. El recorregut previst partirà des de l’avinguda d’Aragó, en l’encreuament amb el carrer d’Amadeu de Savoia, i continuarà cap a la plaça de Saragossa, avinguda del Port, carrer de Tomàs de Montañana i avinguda de França, fins a creuar el pont del Regne. Des d’allí continuarà per Alcalde Reig, Jacinto Benavente pels carrils més pròxims a l’antic llit del riu Túria, i creuarà pel passeig de l’Albereda i el pont de l’Exposició cap al carrer d’Armando Palacio Valdés, de nou Amadeu de Savoia i avinguda de Suècia, per a entrar en la meta, situada a l’estadi de Mestalla. Les vies corresponents aniran tancant-se al pas de vehicles a mesura que avance la carrera, així com l’accés al pont de les Flors i el passeig de la Ciutadella.

Finalment, com que és l’últim diumenge de mes, la plaça de l’Ajuntament es tancarà al pas de vehicles i es preservarà com a espai de vianants i de trobada ciutadana. En esta ocasió, l’espai central de la plaça acollirà les celebracions amb motiu del Dia Mundial del Comerç Just.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.