La regidoria de Sanitat i Creu Roja animen a participar en la V edició de la Carrera Solidària Popular

València Notícies | Redacció.- Creu Roja Espanyola ha presentat la V Carrera Solidària Popular en favor de la Creu Roja, acte que han recolzat la regidora d’Esports, Maite Girau, i el director gerent de la Federació Municpal d’Esports, José Vicente Berlanga. Este esdeveniment, que s’ha consolidat en el calendari esportiu de la ciutat, ja va per la seua cinquena edició. La recaptació es destina a projectes de suport a xiquets i xiquetes amb dificultats socioeconòmiques a València, amb la finalitat de pal·liar la pobresa infantil.Cartel del evento.

Este esdeveniment vol tenir no solament un caràcter esportiu, sinó convertir-se en una cita de la societat valenciana amb la solidaritat. Per este motiu, el reglament contempla la inscripció a persones de totes les edats i condició, i superar les 2.300 inscripcions de l’any passat. La inscripció a la V Carrera Solidària Popular ja es pot efectuar a través de la web www.cruzroja.es/carrerasolidariapopular i en les oficines de Caixa Popular. La quota és de 6 euros, encara que també es pot formalitzar una inscripció solidària de 8 euros. Així mateix, també es disposa de Dorsal Zero per als qui desitgen col·laborar dipositant un donatiu en la mateixa entitat financera. Creu Roja anima a tots els ciutadans a inscriure’s en la cita del 4 de juny.

És novetat d’enguany que la Creu Roja Espanyola destina els fons a projectes dirigits a xiquets i xiquetes amb dificultats socioeconòmiques de València, la qual cosa es traduirà en ajudes bàsiques centrades en els més menuts, com ara productes d’alimentació i higiene infantil, pagament de beques de menjador o tallers sobre la criança dirigides a les famílies que pateixen necessitats.

L’organització, composta íntegrament per voluntariat de la institució, ha destacat la col·laboració de la Policia Local de València. A més, amb la mateixa finalitat solidària, durant la Fira del Corredor, que se celebra els dies 2 i 3 de juny, en la línia d’eixida de l’esdeveniment, Creu Roja Espanyola arreplegarà aliments infantils no peribles.

La prova discorre per la part superior de l’antic llit del riu Túria i finalitza en l’esplanada del Jardí de Vivers, amb un recorregut de 5 km.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.