banner_990x90_EFE (1)

 La regidoria d’innovació envia al ministeri d’economia i hisenda el projecte va Cabanyal!

cabañal
image-299720
Peris: “Amb el pas fet hui, comencem l’estratègia integral que permetrà la regeneració d’este barri marítim tan emblemàtic de València”

 Hui s’ha presentat al Ministeri d’Economia i Hisenda l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integral (EDUSI) per als barris del Cabanyal – Canyamelar – Cap de França. Es tracta d’un pas més per a poder accedir als 15 milions d’euros dels fons europeus que gestiona el Ministeri.

El projecte presentat és el resultat del procés participatiu que s’ha dut a terme en els últims mesos al barri del Cabanyal i en el qual han participat associacions, comerciants i la ciutadania en general per a consensuar les línies d’actuació tant en matèria urbanística com social i cultural.

Als 15 milions disposats pel Ministeri, l’Ajuntament n’afegirà 15 més. Segons el regidor d’Innovació i Participació, Jordi Peris, “confiem plenament que el Govern central serà sensible a les necessitats d’este barri, que durant tants anys ha estat abandonat i sotmés a un procés de degradació progressiu”.

Tal com ha subratllat el regidor Peris, “amb el pas fet hui comencem l’estratègia integral que permetrà la regeneració d’este barri marítim tan emblemàtic per a València”.

En uns mesos, el Ministeri d’Hisenda ha de pronunciar-se sobre l’aprovació del projecte.
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.