La Royal Philharmonic i Zukerman interpeten el ‘Concert per a violí’ de Beethoven

El Péndulo | Redacció.- Pinchas Zukerman, violinista, violista, director, pedagog, músic de cambra i un dels principals músics de l’actualitat, torna demà dijous (a les 20:00 hores) a la Sala Iturbi del Palau de la Música amb la Royal Philharmonic de Londres, per interpretar el cèlebre ‘Concert per a violí’ de Ludwig van Beethoven. També es podrà escoltar d’Edward Elgar la ‘Serenata per a cordes en mi menor’ i les ‘Variacions Enigma’, l’obra més coneguda i representativa del compositor anglés i que conté la coneguda variació ‘Nimrod’.

Pinchas Zukerman. (Foto-Eva Ripoll-Arxiu Palau Música).
image-377153

La Royal Philharmonic Orchestra celebra enguany el seu 70 aniversari de trajectòria artística. Amb més concerts que qualsevol altra formació del seu volum, s’ha erigit en la gran orquestra nacional britànica. Pinchas Zukerman va estudiar a la Juilliard School amb Galamian.

Va participar el 1969 en la mítica gravació històrica del Quintet ‘La Truita’ de Schubert, amb Daniel Barenboim, Itzhak Perlman, Jacqueline du Pre i Zubin Mehta. La seua discografia conté més de 100 títols, que li han donat 21 nominacions en els Grammy i 2 premis. Esta és la seua sèptima temporada com a director principal invitat de la Royal Philharmonic.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.