La Ruta de la Salut de la Diputació atén a més de 500 majors en les seues primeres cinc setmanes

València Notícies | Redacció.- En les seues primeres cinc setmanes d’itinerància per les comarques valencianes, la Ruta de la Salut ha atès a més de 500 majors de 26 poblacions diferents, la qual cosa demostra l’abast d’aquesta iniciativa de la Diputació de València, que presta un servei sanitari gratuït les vesprades de dilluns a divendres en els municipis.

Així, centres socials, culturals, llars de jubilats i les dependències dels ajuntaments es converteixen aquests dies en espais de salut on els interessats podran assistir a les proves i xarrades sobre les malalties més freqüents entre la població major. En aquesta edició seran un total de 70 els municipis que es beneficiaran de la Ruta.

La Ruta de la Salut de la Diputación de Valencia.

Les diferents estacions que integren aquest programa estan ateses per metges, infermers i nutricionistes de l’Hospital General de València i són: risc cardiovascular, salut respiratòria, reumatologia, rehabilitació i nutrició, en les quals aquest equip de professionals realitza diferents proves per a determinar l’estat de salut dels veïns.

A més de les proves, s’imparteixen xarrades sobre diferents aspectes saludables i sobre les patologies més prevalents entre la població. Es tracta de presentacions disteses en les quals els assistents tenen l’oportunitat d’aprofundir en els aspectes de salut que els preocupen i resoldre els seus dubtes.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.