La Setmana de la Mobilitat de Castelló arranca en l’UJI

El regidor de Mobilitat, Rafa Simó, i el vicerector d’Infraestructures, Pablo Aibar, han visitat avui el punt d’informació de la Setmana de la Mobilitat 2016, el servei d’Inspecció Tècnica de Bicicletes, els prototips del concurs éBRICKBike i un simulador de conducció eficient instal·lats en l’àgora de la Universitat Jaume I. En el punt d’informació, es poden realitzar les inscripcions per a la II Gimcana per la mobilitat sostenible Su Taxi que se celebrarà el dia 18; una bústia de suggeriments sobre mobilitat; informació sobre noves línies i punts de venda de bitllets d’autobús i TRAM; informació sobre el procés d’adquisició de la targeta Bicicas i punts de préstec; indicacions per a votar l’ubicació de la pròxima base Bicicas i una enquesta sobre mobilitat sostenible.

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.