La Setmana de la Mobilitat de Castelló arranca en l’UJI

El regidor de Mobilitat, Rafa Simó, i el vicerector d’Infraestructures, Pablo Aibar, han visitat avui el punt d’informació de la Setmana de la Mobilitat 2016, el servei d’Inspecció Tècnica de Bicicletes, els prototips del concurs éBRICKBike i un simulador de conducció eficient instal·lats en l’àgora de la Universitat Jaume I. En el punt d’informació, es poden realitzar les inscripcions per a la II Gimcana per la mobilitat sostenible Su Taxi que se celebrarà el dia 18; una bústia de suggeriments sobre mobilitat; informació sobre noves línies i punts de venda de bitllets d’autobús i TRAM; informació sobre el procés d’adquisició de la targeta Bicicas i punts de préstec; indicacions per a votar l’ubicació de la pròxima base Bicicas i una enquesta sobre mobilitat sostenible.


 
 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.