La Torre de la Sal reviu la seua història a l’estiu

17884105_10154617268135735_5692558591494822841_nLes recreacions històriques teatralitzades organitzades per Cultura transportaran els visitants a èpoques passades
 
La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cabanes que dirigeix Carles Mulet ha organitzat per als pròxims dissabtes 22 de juliol i 19 d’agost a les 19:00h recreacions històriques teatralitzades que prometen transportar-nos al passat de la Torre de La Sal. Es tracta d’una activitat familiar pensada per a gaudir del patrimoni a l’hora que es dinamitza el temps d’oci a la platja durant l’estiu. Segons ha indicat Mulet “aquesta activitat va ser una de les millor acollides durant les vacances de la passada Setmana Santa per això hem decidit repetir-la a l’estiu, aprofitant les vacances escolars i la presència de veïns i turistes a Torre La Sal”. La visita consisteix en mostrar els diferents episodis històrics que han passat per la zona de Torre La Sal i la vida dels seus habitants.

 

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.