La Yesa disposarà d’un secretari-interventor amb ajuda de la Diputació

Foto Conxa retocadaLa diputada d’Assessorament i Assistència Tècnica a municipis, Conxa Garcia, s’ha reunit amb l’alcalde de la Yesa, Miguel Ángel Sanahuja, per a atendre la sol·licitud que la Diputació cobrisca provisionalment la plaça de secretari-interventor de l’ajuntament, mentre el consistori nomena a un altre, a causa que l’actual funcionari s’ha anat a una altra destinació.

La Yesa, és una xicoteta població d’al voltant de 250 habitants, en tenir poca població i disposar de menys recursos econòmics que els municipis més grans, depèn en gran manera de les ajudes que li concedeixen altres administracions.

Conxa Garcia li ha transmès a Miguel Ángel Sanahuja la seua voluntat de cooperar al màxim amb els consistoris que necessiten de tècnics i assessorament per a gestionar com es deu l’administració local.

La diputada ha posat l’accent que tant els llocs de secretari, interventor i altres tècnics i serveis de l’administració es presten des de la Diputació de València per als municipis de menys habitants i menors recursos econòmics.

Un secretari interventor exerceix funcions com a assessoria jurídica, fe pública i comptabilitat. Es tracta, per tant, d’una de les persones més importants, jurídicament, d’un ajuntament i ha de donar fe que tot el que es faça és correcte. “Un ajuntament no pot funcionar sense un secretari interventor, que és qui porta els comptes del consistori, acords, tot el que es faça en l’ajuntament ha de passar per les seues mans”, afig la diputada.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.