L’Ajuntament aprova la posada e marxa del Pla Treball VLC Activa 2016, que contractarà 188 persones

València Noticies | Redacció.- El primer tinent d’alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, ha anunciat que l’Ajuntament de València, a través de la Regidoria d’Ocupació i Emprenedoria, amb l’objectiu de millorar l’eficàcia de les polítiques d’ocupació i formació per a l’ocupació en la ciutat de València, ha posat en marxa el cinqué pla de xoc per a la contractació urgent de 188 persones aturades.Limpieza forestal.

El Pla Treball VLC Activa 2016 està destinat a la contractació de categories professionals prioritàries que cobrisquen necessitats urgents i inajornables amb els següents perfils professionals: peonatge, oficials i encarregats-conductors de feines de paleta, jardineria, pintura, fusteria, lampisteria, electricitat, neteja i informació mediambiental. Totes les persones seran contractades de conformitat amb l’acord de Junta de Govern Local del passat 13 de maig.

Segons ha explicat el regidor, encara que este programa es dirigix a tots els col·lectius de difícil inserció, a la vista dels últims informes sobre l’augment de la desocupació juvenil (Pla Integral de Formació i Ocupació 2016-2020 de la Generalitat València, Avalem Joves, que arreplega l’alta taxa de desocupació juvenil), s’ha considerat facilitar l’accés al programa a joves aturats menors de 35 anys. Joan Calabuig ha apuntat que tindran especial atenció els qui es troben en situació de baixa qualificació o formació, amb l’objectiu d’afavorir la seua inserció en l’àmbit laboral, tenint en compte les funcions a desenvolupar i l’experiència professional que es requerisca en cadascun dels llocs del Pla.

188 persones aturades

El Pla Treball VLC Activa Ocupa 2016 tindrà una duració de 4 mesos, amb una jornada laboral de 30 hores setmanals, i hi participaran 188 persones aturades inscrites en l’agència de col·locació A>punt.

Les contractacions seran les adequades per a cobrir necessitats urgents i inajornables, restringides als següents treballs:

– Manteniment i regeneració d’espais naturals i enjardinats.

– Reparació i manteniment de col·legis.

– Reparació i manteniment d’instal·lacions municipals.

– Senyalització d’ubicació de locals de venda dels mercats extraordinaris.

– Treballs de manteniment d’infraestructures.

– Reparació i manteniment d’elements de defensa i abalisament per a augmentar la visibilitat i la seguretat vial.

– Treballs en espais oberts de les diferents pedanies.

– Revisió d’unitats d’arbres i entorns protegits.

– Informació mediambiental, producció de plantes autòctones, disminució risc d’incendi, retirada de residus sòlids de zona forestal i suport a la vigilància en la Devesa-Albufera.

– Transport, muntatge, desmuntatge, control d’espais i neteja de camerinos, servicis higiènics i manteniment de WC públics en la Fira de Juliol 2016.

Totes estes contractacions s’han programat a petició dels responsables de diferents delegacions de l’Ajuntament de València, que han sol·licitat a este servici la contractació de diversos perfils, per a executar necessitats urgents i inajornables, fonamentant esta necessitat, així com determinant les funcions que cal realitzar. Totes les persones finalment contractades seran coordinades per cada servici al qual queden adscrites durant el període de contractació i vetlaran pel compliment de les normes de seguretat i higiene, així com el control d’assistència diària al lloc de treball.

El cost total previst per al capítol I (Havers i SS), ascendix a 977.982,88 €. El cost total per al capítol II és de 26.278,79 €, i el cost de les revisions mèdiques, de 5.000,00 €.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.