L’Ajuntament canvia la nomenclatura de tres carrers del barri de Natzaret a petició veïnal

Valencia Noticies | Redacció.- La Junta de Govern Local ha aprovat atorgar la denominació d’un carrer de Natzaret a un personatge il·lustre del barri, el tramvier Josep Maria Tena Artola.

Glòria Tello.
image-378513

A més, dos carrers del barri, els de Quatretonda i l’Estacioneta, intercanviaran les seues denominacions per a millorar-ne la identificació. D’esta manera, el consistori dóna resposta a les sol·licituds de l’Associació de Veïns i Veïnes de Natzaret.

 “Hem volgut atendre les peticions del veïnat del barri amb esta decisió. D’una banda, el carrer que al barri s’identifica amb l’estació adoptarà el nom de carrer de l’Estacioneta, una nomenclatura que fins ara corresponia al carrer que d’ara endavant es dirà carrer de Quatretonda”, ha explicat la regidora de l’Àrea de Cultura, Glòria Tello, que ha destacat a més que un carrer en projecte rebrà el nom d’un personatge estimat per la gent de Natzaret, el tramvier Josep Maria Tena Artola.

Valencia noticias Noticias de Valencia, Castellón y Alicante Periódico, prensa digital valenciano, Noticies en Valencià, noticias nacionales e internacionales.

HAZ UN DONATIVO: El periodismo independiente no se paga solo y la publicidad es solo de unos cuantos. Nadie nos dicta qué podemos publicar y qué no. Tampoco lo que tenemos que opinar o investigar. Es nuestro arma para acabar con la impunidad de los más poderosos.

Te necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo, libre e independiente. Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderlo

Leave a Reply

Your email address will not be published.