L’Ajuntament canvia la nomenclatura de tres carrers del barri de Natzaret a petició veïnal

Valencia Noticies | Redacció.- La Junta de Govern Local ha aprovat atorgar la denominació d’un carrer de Natzaret a un personatge il·lustre del barri, el tramvier Josep Maria Tena Artola.

Glòria Tello.
image-378513

A més, dos carrers del barri, els de Quatretonda i l’Estacioneta, intercanviaran les seues denominacions per a millorar-ne la identificació. D’esta manera, el consistori dóna resposta a les sol·licituds de l’Associació de Veïns i Veïnes de Natzaret.

 “Hem volgut atendre les peticions del veïnat del barri amb esta decisió. D’una banda, el carrer que al barri s’identifica amb l’estació adoptarà el nom de carrer de l’Estacioneta, una nomenclatura que fins ara corresponia al carrer que d’ara endavant es dirà carrer de Quatretonda”, ha explicat la regidora de l’Àrea de Cultura, Glòria Tello, que ha destacat a més que un carrer en projecte rebrà el nom d’un personatge estimat per la gent de Natzaret, el tramvier Josep Maria Tena Artola.


 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.