L’Ajuntament de Castelló impulsa la formació en participació ciutadana

ali brancal participacio ciutadana
image-416876

Els tallers van destinats a les diferents organitzacions i entitats que integren el teixit associatiu de la ciutat

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Castelló ha organitzat uns tallers de formació destinats a les organitzacions i entitats de la ciutat per tal d’explicar els procediments administratius i documentals per a millorar la seua gestió.

El consistori ha rebut més d’un centenar de peticions procedents d’associacions i entitats ciutadanes per a interessar-se o inscriure’s en els tallers formatius que ha promogut la regidora de Participació Ciutadana, Ali Brancal, i que van destinats a dirigents i membres del teixit associatiu que conforma la ciutat, independentment del sector en el qual treballen.

“Conscients de la demanda ciutadana de major intervenció en les qüestions que ens afecten, així com de la importància de la formació com a motor de canvi i transformació social, oferim aquests tallers que permetran la creació d’espais per a enfortir la participació a través de les organitzacions i mitjançant l’exercici d’una ciutadania activa i formada, sense perdre de vista la perspectiva de gènere”, ha destacat l’edil.

El primer taller es realitzarà els dies 5, 6 i 7 de setembre sota el títol ‘Obligacions comptables i documentals’ i el segon taller, que anirà destinat a les ‘Obligacions fiscals d’una associació’, es realitzarà els dies 17, 18 i 19 d’octubre. Tots dos es realitzaran per districtes en horari de 18.30 a 20.30 hores.

El termini d’inscripció per a les entitats interessades continua obert a la pàgina web de Participació Ciudadana.

 

 

Valencia Noticias , noticias de Valencia, Periódico digital con las noticias de Valencia, Alicante, Castellón, última hora, deportes, ocio, política, economía y blogs.

Las noticias son gratis, pero el periodismo no, ni para hacerlo ni para venderloTe necesitamos a ti también para seguir haciendo periodismo  libre e independiente. Haz un donativo Contacto vlc @ valencianoticias.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.